Myyntistailaus

Oletko myymässä asuntoa?

Asunnon myyminen voi olla vaikea prosessi monesta eri syystä, esimerkiksi

  • kiireinen aikataulu
  • myyt asuntoa ilman asunnonvälittäjää
  • asunto sijaitsee vähemmän suositulla alueella
  • asunto on ollut kauan myynnissä tuloksetta
  • jotain muuta, sillä jokainen myyntiprosessi on yksilöllinen

 

Miksi myyntistailaus?

Suurimmat ja painavimmat kaksi etua ovat myyntiajan nopeuttaminen ja myyntihinnan nouseminen. Lähtökohtana on, että asuntoa ei myydä itselleen, vaan tulevalle ostajalle, jolla saattaa olla täysin eri mieltymys sisustamiseen tai elämäntapoihin. Stailaaja näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset, joita ei välttämättä itse tule huomanneeksi. Stailaus tarkoittaa asunnon siistimistä myyntikuntoon. Stailauksen avulla tuodaan asunnon parhaat puolet esille sekä korostetaan asunnon muotoa, mittasuhteita ja muunneltavuutta. Stailauksella ei peitetä mahdollisia virheitä asunnossa. Stailauksella haetaan avaraa tilaa, siistiä ja neutraalia yleisilmettä, joka vetoaa mahdollisimman moneen potentiaaliseen ostajaehdokkaaseen. Tärkeintä on saada ostaja kiinnittämään huomio asuntoon ja sen ominaisuuksiin, eikä asunnosta löytyviin tavaroihin. Onnistuneen stailauksen avulla on helppo ottaa hyvät myyntikuvat. Myyntikuvat tuovat mahdolliset ostajaehdokkaat näyttöihin. Toisin sanoen stailauksen avulla asunnosta kiinnostutaan helpommin, mikä tarkoittaa sitä, että tulee enemmän ostotarjouksia. Myyntihinta on todennäköisesti korkeampi, kun tilanteessa, jossa ostotarjouksia olisi vähemmän.

 

Tavoitteet

Tavoitteen vaikuttavat stailauksen suuruuteen. Stailauksen tarve ja stailausprosessi ovat asuntokohtaisia. Pienellä stailauksella haetaan esimerkiksi neutraalia yleisilmettä harmonisilla sävyillä ja valaistuksella, sekä karsimalla ja siistimällä tavaroita. Pienellä stailauksella ei ole tarkoitus korottaa myyntihintaa. Sen tarkoitus on nopeuttaa myyntiaikaa ja saada hinta pysymään pyydetyssä hinnassa. Isommassa stailauksessa siistimisen lisäksi perehdytään varsinkin keittiökalusteiden ulkonäköön ja toimivuuteen, sekä kylpyhuoneisiin että lattia- ja seinäpintoihin. Tarkoituksena luoda visuaalinen elämys ostajaehdokkaille sekä inspiraatiota asunnon mahdollistavaan elämään. Isompi myyntistailaus mahdollistaa asunnon hinnan nousemisen, sillä se nostaa esiin myyntiä vaikuttavia ominaisuuksia asunnossa.

 

Asunnon ensivaikutelma on todella tärkeä osa asunnon myyntiä ja on yksi ratkaisevimmista tekijöistä. Kuitenkin tunne on se, joka ratkaisee. On tärkeätä saada sekä järki, että tunne sanomaan KYLLÄ!

Varaa ilmainen myyntistailaus tarvekartoitus ja selvitetään yhdessä mikä vaihtoehto sopisi juuri sinulle parhaiten. Voit olla yksityinen tai yritys, kerro kuinka saan auttaa sinua!

Hyvin stailattu asunto menee nopeammin kaupaksi!

Pieni hinta hyötyyn verattuna

HELPPO
NOPEA
YKSILÖLLINEN

MINI 130€, sis. alv. 24%

Helppo ja nopea tapa kartuttaa tietoa ja käytännön vinkkejä, kuinka stailata itse oma asunto myyntikuntoon. Paikan päällä käydään läpi tärkeimmät huomiot myyntiä varten, voidaan järjestää myös Skypen välityksellä (1,5h- 2.5h, hinta 80€, sis alv. 24%).  MINI pohjautuu aina asiakkaan toiveisiin ja tavoitteisiin. Kesto on 1-2 h. MINIn avulla voidaan käydä läpi pieniin tai suuriin muutoksiin tekeviä tekijöitä. Asiakas toteuttaa muutostyöt itse.

MEDIUM

Hyvin stailattu asunto menee nopeammin kaupaksi.

Myyntistailauksen tarkoitus on nopeuttaa myyntiaikaa ja mahdollisesti nostaa asunnon arvoa. Stailauksella on suuri vaikutus asunnon kiinnostavuuteen. Stailaus voi olla iso tai pieni, mutta lähtökohtana on kustannustehokas toteutus. Stailauksella haetaan asuntoon siistiä ja neutraalia ilmettä, joka tehoaa mahdollisimman moneen ostaja ehdokkaaseen. Stailauksella on tarkoitus esitellä asunnon muotoa, mittasuhteita, mahdollisuuksia ja muunneltavuutta.

Stailauksen toteuttaa Wanille, joten sopii hyvin myös kiireiseen elämään. Sisältää kartoituksen ja stailaamisen. Stailaus toteutetaan joko omilla tai vuokrakalusteilla.

Pyydä tajous! (Esimerkki hinta 260€ (sis. alv. 24%), kerrostaloasunto yksiö, kaksio tai kolmio ja stailaus omilla kalusteilla )

 

MAXI

Myyntistailauksen lisäksi tehdään muutostöitä mm. keittiöön, kylpyhuoneeseen ja pinnoille. Tarkoituksena saada minimi kustannuksilla maksimi muutos ja nostettua asunnon arvoa!

Pyydä tarjous!

LIVE MORE, WORRY LESS

Myyntistailaus

Wanille oy

wanille.fi

Tampere

Suomi

044 535 7975

home(at)wanille.fi